Everything about اینورتر زیمنس
Everything about اینورتر زیمنس
Blog Article
صفحه اصلی وبلاگ آموزشی درباره ما تماس با ما راه های ارتباطی
مدار کنترل: این مدار ورودیهای کاربر یا سایر دستگاهها را تفسیر میکند و آنها را به سیگنالهای قابل اجرا برای واحد قدرت تبدیل میکند.
از اینکه تا اینجای انواع درایو زیمنس با ما همراه بوده اید از شما سپاسگزاریم. زیمنس طیف گسترده ای از درایو های موتور را طراحی و تولید می کند. هر یک از درایو ها برای کاربردهای خاص استفاده می شوند. توجه به درگاه های ارتباطی برای انتخاب آن ها را باید مد نظر قرار داد.
جهت راه اندازی و نصب آسان توسط اپراتور حتما به ورودی و خروجی های اینورتر دقت شود زیرا انتخاب اشتباه ترمینال ورودی یا خروجی می تواند آسیب جدی و جبران ناپذیری به اینورتر و الکتروموتور وارد کند.
اینورترهای تک فاز زیمنس برای کنترل موتورهای با قدرت پایینتر استفاده میشوند و معمولاً در دستگاههای خانگی، اداری و صنایع کوچک کاربرد دارند. اینورترهای تک فاز فقط میتوانند موتورهای تک فاز را کنترل کنند و معمولاً در ابزارهای برقی دستی، سیستمهای پمپ و نوارهای نقاله استفاده میشوند.
برای استفاده از حداکثر تواناییهای اینورتر، باید آن را به طور صحیح برنامهریزی کنید.
برای نصب و راهاندازی اینورتر، باید از افراد متخصص و باتجربه کمک بگیرید.
طراحی فشرده یا کامپکت که این اجازه را می دهد اینورتر در فضا های کوچک به راحتی قرار بگیرد
صنایع فلزی: برای کنترل حرکت انواع نوردها، پرسها، جرثقیلها و …
همچنین بخوانید: آموزش راه اندازی اینورتر موتور تک فاز با کنتاکتور سه فاز
علاوه بر این از پروتکل های ارتباطی جدید و پیشرفته پشتیبانی می کنند. پروتکل های متنوع ادغام درایو با سیستم های جدید اتوماسیون صنعتی را امکانپذیر می کند.
اینورترهای میکرومستر معمولاً در ماشینآلات بستهبندی، چاپ و نساجی یافت میشوند. آنها پاسخ دینامیکی فوقالعادهای ارائه میدهند و به کاربران امکان تنظیم جزئیترین تغییرات را میدهند.
صنایع ماشینسازی: برای کنترل دور انواع ماشینآلات مانند ماشینهای چاپ، بستهبندی، نساجی، پلاستیک و …
در کاتالوگ اینورتر زیمنس طیف وسیعی از مدلها، هر کدام با مشخصات و ویژگیهای منحصربهفرد خود، به نمایش گذاشته شدهاند. این کاتالوگ شامل مشخصات فنی دقیق و راهنماهایی است که به کاربران در انتخاب اینورتر مناسب آنها کمک میکند.